"Holy moly, wat een lelijke website!"
Mooi, dan zijn we het hier al over eens. De reden? Mijn nieuwe site duurt nog even. Tot die tijd gaan we het vast goed vinden met elkaar.

"Ho ho zo snel gaat dat niet. Wie zijn 'we' dan?"
Jij bent een ondernemer die depressief wordt van je eigen teksten op je site (die veel te weinig sales opleveren), en met een positionering die exact hetzelfde is als die 138 concurrenten van je.
Ik ben Hannelore Kron: chef copywriting en positionering, die ondernemers helpt aan meer omzet en veel leukere klanten via hun website.

"Opvallen in de markt, meer sales én leukere klanten? Doe mij dat!"

Dat kan. Met jou werk ik aan website-teksten, e-mailteksten en positionering waardoor de juiste bezoekers klant worden, klant blijven en zelfs fan worden.

Je krijgt een bewezen onderbouwde aanpak die bezoekers laat doen wat je nodig hebt: een e-mailadres achterlaten, op de bestelknop rammen, of meteen contact opnemen. Conversie dus.


"Klinkt mooi, maar heb je bewijs van echte klanten dat dit ook werkt?"
Leuk dat je het vraagt. Komen ze:
"20% verhoging van mijn jaaromzet en bijna wekelijks nieuwe klanten." Websitecopy voor Coaching Rotterdam.
"Na elke e-mail die we uitsturen, rinkelt de kassa. Na een mail kregen we zoveel telefoontjes dat de telefoon uitviel." E-mails voor Assepoester Bruidsmode.
"Eindelijk teksten met een rauw randje die bij onze jonge doelgroep passen." Websitecopy voor Digiwyse.
"Opvallend betere respons op onze vacatures. We merken echt verschil in de kwaliteit van de reacties." Vacatureteksten voor Hans Anders.

"We zijn al 3 jaar op rij 100 % gegroeid. Mede dankzij Hannelore.” Positionering voor Puur Figuur.

"Ah, dit wil ik ook. Wat kun je voor me doen?"
Positionering: Je neemt een duidelijke plek in t.o.v. je concurrenten. We maken je woest aantrekkelijk voor je beste klant, en jagen je horrorklanten weg. Je X-factor domineert het podium in AL je marketing-uitingen.
Website-copywriting: teksten voor je website, salespagina of landingspagina, waardoor je meer en leukere klanten aantrekt.
E-mail-copywriting: teksten voor je welkomstmails, salesfunnels, of hele customer journey.
Consult: 1,5 uur laserfocus op je business via Zoom. Sparren over je website/copy/positionering. Zodat je daarna zelf weer verder kunt in de juiste richting.

"Nou chef, vertel: wat is je geheime saus?"
>> Ik zet internationaal bewezen copywritingtechnieken voor je in, die weinig anderen in Nederland gebruiken, en die ik leerde van de top in verkoop-copywriting.
>> We laten je ideale klant zelf vertellen welke informatie, en zelfs welke woorden hij wil zien op je site, zodat ie veel makkelijker klant wordt.

>> Voor positionering zetten we op 17 punten zoveel mogelijk stappen rechtsaf, waar iedereen linksaf gaat. We creëren je strategisch narratief, ontdekken je vijanden, definiëren je beste klanten, passen je aanbod daarop aan, en nog veel meer. Alles samengevat in een handig document dat je vervolgens voor al je marketinguitingen kunt gebruiken, zodat jouw X-factor het podium domineert op elk kanaal.
>> Ik neem een gereedschapskist mee met 100+ wetenschappelijk bewezen psychologische overtuigingstechnieken die ik voor je kan inzetten. Ethisch en zonder Tell Sell vibes.


"Klinkt goed! Is het ook voor mij?"

Wel als je een ondernemer bent die:
- een bak verf buiten de lijntjes durft te smijten.
- een superleuk bedrijf heeft, alleen ziet niemand dat, omdat het totaal niet uit je marketing straalt.
- meer en veel leukere klanten uit zijn website wil halen.

"Ja, dit hoor ik mezelf wel 's zeggen"
Mooi! Dan daag ik je uit om meteen te bellen of te mailen.

"NU?!"
Nou ja, niet om 20:00, of 04:00 of in het weekeind. Maar verder: nu ja. Ja, jij zei dat je buiten de lijnen durft te verven. Zet deze eerste stap dan niet op je to do lijst, maar bel meteen. Anders gebeurt het niet. Weet jij ook.

Vertel me wat nu je grootste hoofdpijnprobleem is, en we kijken in 30 minuten of ik je bedrijf 10.000 kilometer verder kan brengen.


"Ok, ok. Hoe kan ik je bereiken?"

06-16030218: Ik neem de telefoon op en ben ook nog 's aardig. Vraag me naar mijn favoriete muziek, en je gaat hard lachen.
hannelore.kron@dutchvitamins.nl: De veilige keuze :-P. Zet wel je telefoonnummer in je mail, dan kan ik je alsnog bellen :-)

"Oh, wat kost dat trouwens?"
Bellen is gratis! Voor de rest hangt het af van je.... Je kent 'm al. Ik lever maatwerk dus. Maar: heb je een goedkope copywriter of consultant positionering nodig? Zoek dan even verder.

Groet!
Hannelore Kron
Chef copywriting en positionering.


PS Je leest nog steeds? Durfduivel!
Ik zou echt even bellen. 06-16030218.
- Je krijgt meteen 3 tips voor je website, waar je vandaag wat aan hebt.
- Je mag ook morgen bellen, maar dan heb je vandaag een saaie dag én weer geen stap gezet op weg naar meer sales uit je website en betere klanten.
- Ik krijg geregeld vragen als "Mijn website levert te weinig op, maar ik weet niet waar het aan ligt. Meer weet ik ook niet, maar kun jij me helpen?" Daarna pak ik de teugels in handen en hoef jij niet meer alleen die kar te trekken. Hoe relaxt is dat. Je hoeft dus helemaal geen intelligent geformuleerde vraag te hebben. Desnoods zeg je alleen 'Help', en dan komt het ook goed.

PPS: Nóg niet gebeld? Dan heb ik dit geniale gratis aanbod voor je.
George Rap: "Bizar. Hannelore geeft niet op, en stelt nooit teleur"
Pieter Rank: "Dat we daar zelf niet aan gedacht hebben!"
Selma van Treek: "Enorm effectief voor een succesvolle dag"